• BOLTBAN KAPHATÓ!
    AGIP HIDRAULIKA OLAJ HLP 68  8KG-18KG-50KG
  • AGIP HIDRAULIKA OLAJ HLP 68  8KG-18KG-50KG

A Hydraulic Oil HLP 68 kiváló minőségű hidraulika olaj. Bármilyen típusú hidraulikus rendszer és hidraulikus berendezés speciális igényeit is kiszolgálja,ahol a DIN 51524 II HLP teljesítményszint és ISO VG 68 viszkozitási fokozat az előírás.

A hidraulika olaj (Hydraulic Oil HLP 68) hidraulika olajat gépi berendezések hidraulikus energiaátviteléhez fejlesztették ki. A fémfelületeken tartós olajfilm alakul ki, amely a nagy nyomású hidraulikus rendszerek egymáson csúszó alkatrészei között kialakuló nagy terheléseknek is ellenáll.


A hidraulika olaj (Hydraulic Oil HLP 68) olaj nagyon jó kopáscsökkentő tulajdonságú, amit a következő szabványos vizsgálatok támasztanak alá: FZG vizsgálat 12. fokozatát teljesíti. Vickers vizsgálatnál az összes tömegveszteség (szárnylapát és gyűrű) 35mg.

A hidraulika olaj (Hydraulic Oil HLP 68) olajnak jó az emulziószétválási hajlama, ezért még kis mennyiségű víz esetén is megakadályozza az emulzió kialakulását, ezért meg őrzi jó kenőhatását és korróziógátló tulajdonságát, kismértékű nedvesség bekerülése esetén is. Habzásgátló tulajdonsága és gyors levegő elváló képessége által elkerülhetők azok a rendellenességek melyek a szivattyúk és a szabályozó egységek működésekor a légbuborékok keletkezéséből és azok összenyomásából adódnának.

8kg - 7900Ft

AGIP HIDRAULIKA OLAJ HLP 68 8KG-18KG-50KG

  • Gyártó: AGIP
  • Cikkszám: 1500030
  • Készletinfó: BOLTBAN KAPHATÓ