ÁSZF

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Ezek a jelen Általános Szerződési Feltételek a webhely minden felhasználójára vonatkoznak, (továbbiakban ÁSZF) tartalmazzák Farkas Kft., mint Szolgáltató által üzemeltetett weboldala használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérem, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásunkat, ha amennyiben minden pontját részletesen elolvasta, azokkal egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra – így az utólag nem hozzáférhető és nem megtekinthető, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal. Szolgáltató semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát. 

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket az Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt elérné vagy használja a weboldalunkat. A webhely bármely részének elérésével vagy használatával Ön vállalja, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételek kötelezik magukat. Ha nem ért egyet a jelen szerződés valamennyi feltételével és feltételeivel, akkor nem érheti el a weboldalt vagy használhat semmilyen szolgáltatást. Ha a jelen Általános Szerződési Feltételeket ajánlatnak tekintjük, az elfogadás kifejezetten e Szolgáltatási feltételekre korlátozódik.

Jelen weboldal webkatalógusként üzemel. Az itt bemutatott termékek személyesen 4200 Hajdúszoboszló, Kossuth utca 124/A szám alatt, vagy elérhetőségünk egyikén, rendelhetők, ill. vásárolhatók meg.

Tájékoztatjuk Tisztelt vásárlóinkat, hogy honlapunk (https://webaruhaz.mezogazdasagigepalkatreszek.hu/) jelenleg webkatalógus-ként üzemel vásárólni és rendelni nem lehet róla! A boltban kapható termékek és alkatrészek feltöltése folyamatosan történik illetve a boltban lévő árukészletünk eltér a honlapon lévőkkel, ezért a honlapon lévő információk kizárólag tájékoztató jellegűeknem teljes körűek


Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A weboldal,webkatalógus mezőgazdasági alkatrészeket, olajokat, zsírokat, kiegészítő termékeket, vegyi árukat, akkumulátorokat, hidraulika tömlő gyártás javítást mutat be.

A megjelenített termékek: személyesen 4200 Hajdúszoboszló Kossuth utca 124/A szám alatti boltunkban (Nyitva: munkanapon 7:00 – 17:00 h-ig,) vagy telefonon 06/20-921-1280 email-ben farkaskft98@gmail.com rendelhetőek meg. A bruttó termék árak, a házhoz szállítás és csomagolási költséget nem tartalmazzák. Szállítás díjak belföldre a rendelés értéke, súlya, terjedelme és a csomag külön szolgáltatása (pl. törékeny,..stb.) határozza meg.

A csomagokat a GLS futár két munkanapon belül 9 és 16 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre. A számla levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Weboldalunk általános működése és jellemzői:

• Weboldalunk cookie-kat használ, melyek a weboldal használatát segítik elő. A cookie-k elfogadására, vagy megtiltására weboldal nyitó oldalán a láblécben van lehetőség.

• A weboldalon nem gyűjtünk és nem tárolunk személyes adatokat!

• Ügyfeleink, vásárlóink nem tudnak kommenteket, hozzászólásokat vagy megjegyzéseket elhelyezni a weboldal részein, aloldalain, képek vagy szöveges tartalmak mellett, alatt.

• Weboldalon nem üzemel webshop, így online vásárlásra lehetőség nincsen.

• Kapcsolatfelvétel kizárólag személyesen,telefonon, emailben vagy árajánlatkérő űrlap használatával lehetséges. Az Email-ben megküldött adatokat csupán vásárlásig, tároljuk el levelezési fiókunkban, ezt követően törlésre kerülnek. Amennyiben kérné adatai törlését, úgy erre az email címre farkaskft98@gmail.com küldjön nekünk egy email-t, melyben az adatok azonnali törlését kéri.

• Sikeres számlás vásárlás esetén, a személyes adatok átkerülnek cégünk irattári archívumába, melyet 5 évig őrzünk meg. Ezt követően iratmegsemmisítőben megsemmisítjük azt.

• A weboldal használata során a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki kívülálló harmadik személy számára, kivéve a bíróságokat és az egyéb, független igazságügyi hatóságokat.

 

Email, vagy Árajánlatkérő űrlap használata:

• Email címünk vagy Árajánlatkérő űrlapunk kizárólag a kapcsolatfelvételt és az árajánlatkérés megkönnyítését szolgálják.

• Emailben, vagy az árajánlatkérő űrlapban megadott adatokat weboldalunk nem tárolja el, azokat kizárólag központi email címemre továbbítja: farkaskft98@gmail.com

• A megküldött adatokat kizárólag a kapcsolattartásra használjuk fel.

• Amennyiben az árajánlatkérés után, maximum 1 héten belül nem történik vásárlás, úgy korábban megküldött adatok törlésre kerülnek.

• Vásárlóink emailben megküldött adatait kizárólag a termék vétel napjáig tároljuk el email fiókunkban, és azt követően törlésre kerülnek.

Egyéb rendelkezések:

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.